Bestil Nytårsmenu 2019

Christians Nytårsmenu

HUSK det skal være bestilt før den 20. December 

og det er kun ud af huset.

Canapé med vagtelæg og trøffelmayonnaise

*****
Suppe af muscatgræskar med chorizo, gratineret torsk, sprøde kerner og urter

*****

Kalvetournedos med pakchoj, Pomme Anna og morkelsauce

*****

Æblearlette med champagnesabayon, guf og müsli

Kr. 399.- incl. canapé


Udvalg af franske oste med tilbehør og valnøddebrød

Kr. 125.-

 

Wohlenberg’s Vinmatch til

Christians Nytårsmenu


Canapé med vagtelæg og trøffelmayonnaise

Albert Sounit, Blanc de Noir, Bourgogne, Frankrig kr. 169.-

*****

Suppe af muscatgræskar med chorizo, gratineret torsk, sprøde kerner og urter

Villa Wolf, Pinot Gris, Pfalz, Tyskland kr. 99.-

*****
Kalvetournedos med pakchoj, Pomme Anna og morkelsauce

Villa Antinori, Chianti Classico, Toscana, Italien kr. 189.-

*****

Æblearlette med champagnesabayon, guf og müsli

Karl Erbes, Riesling Spätlese, Mosel, Tyskland kr. 125.-

 

Udvalg af franske oste med tilbehør og valnøddebrød

Warre’s Optima10 Tawny, Douro, Portugal kr. 159.-

*****

En flaske eller et sæt vine passer til 4-5 personer.
PRIS FOR VINMENU TIL 3 RETTER kr. 416.-  tilbud kr. 395.-
PRIS FOR VINMENU TIL 3 RETTER INKL. VELKOMST kr. 585.- tilbud kr. 550.-
VIN TIL OST kr. 159.-  tilbud kr. 150.-

KOMPLET VINMENU tilbud kr. 675.-
Vinmenu bestilles hos Restaurant Bind sammen med maden.

 

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

22. December - 23. Januar 2020
12. Juli 2020 - 24. Juli 2020
20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet