Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 5. marts - onsdag 25. marts


Dagens fangst fra nordsøen med sprød skorpe, på en bund af jordskokkepuré og rødvinsfurmet

Fyldt perlehønebryst med blå kartofler, små grøntsager og ramsløgcreme

Eclaires på vores måde med kokosis og sauce suzette

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Lun blinis med stenbider rogn, smilende vagtelæg og kartoffelchips

Stegte kalvebrisler med fyldte morkler og trøffelsauce

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

12. Juli 2020 - 24. Juli 2020
20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet