Menukort

CHRISTIANS JULEMENU

Onsdag 27. november - lørdag 21. december


Fyldt rødtungeballontine med bakskuld, svampe duxelle, jordskokkechips og Rieslingsauce
Sprøde andelår confit på en bund af figenrødkål, Pomme fondante med skind og portvinssauce
Vores ris a l`amande med perlebyg, brændte mandler, kirsebærsorbet og lun sirup

Menupris 3 retters kr. 399.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet jomfruhummer med ovnbagt muskatgræskar, olie, tang og ingefærbisque
Stegte kalvebrisler på en bund af selleripuré, puffet ris og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

22. December - 23. Januar 2020
12. Juli 2020 - 24. Juli 2020
20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet