Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag 26. juli - Onsdag 14. august


Røget laks fra Færøerne med små salater, peberrod, sprødt og dildolie

Fyldt perlehønebryst med 3 slags kål, kantareller og violette kartofler

Lun kirsebærdessert med chokolademuffins og vanilje-is og sorbet

Menupris 3 retters kr. 399.-


Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Dansk hummer som pot au feu med ingefær og yuzu skum

Porcherede Vagtelæg med sprødt skind, hyben og morkel fumet

Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 15. august - Onsdag 4. september


Sprød slethvar-ballontine med ærter a la française og hvid tomatskum

Spansk Iberico med kartoffelmousseline, ungt selleri og sauce Vadouvan

Vores vanilje-hyldeblomst koldskål med solbærparfait, røde bær og sprødt
Menupris 3 retters kr. 399.-


Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede kammuslinger med glaskål, ravioli og citrongræs-essens

Tatar af dansk okse med pocherede vagtelæg, trøfler og små salater

Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

22. December - 23. Januar 2020

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet