Laksesoufflé Auberge de L’ill, med syltede tomater, spinat og Rieslingsauce
Skiver af Spansk Iberico med spidskål, sprød svær og sauce Vadouvan
Ananascarpaccio med kokosmousse, egen sorbet og pistacie
Menupris 3 retters kr. 399.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:
Frikassé af dansk hummer med små grøntsager og ingefær
Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod og trøffelsauce
Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-
Gourmet All inclusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
Kr. 1345.-
Torsdag 28. februar – onsdag 20. marts
Dagens fangst på en bund af ung broccoli, sprødt og ramsløgsskud
Fyldt perlehønebryst med små gulerødder, jordskokker og portvinsauce
Sprød æbledessert med arlette, guf og mascarponeis
Menupris Kr. 399.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Grillet dansk hummer med pak choi og estragon
Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod og trøffelsauce
Ost fra danske gårde
Pris pr. ret Kr. 125.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
Kr. 1345.-