Menukort

CHRISTIAN MENU

Torsdag 14. februar - Onsdag 27. februar

Laksesoufflé Auberge de L’ill, med syltede tomater, spinat og Rieslingsauce
Skiver af Spansk Iberico med spidskål, sprød svær og sauce Vadouvan
Ananascarpaccio med kokosmousse, egen sorbet og pistacie

Menupris 3 retters kr. 399.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Frikassé af dansk hummer med små grøntsager og ingefær
Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod og trøffelsauce
Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inclusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
Kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 28. februar – onsdag 20. marts
Dagens fangst på en bund af ung broccoli, sprødt og ramsløgsskud
Fyldt perlehønebryst med små gulerødder, jordskokker og portvinsauce
Sprød æbledessert med arlette, guf og mascarponeis

Menupris Kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet dansk hummer med pak choi og estragon
Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod og trøffelsauce
Ost fra danske gårde

Pris pr. ret Kr. 125.-


Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Restaurantens ferielukning: 
Sommer ferien:

Fra den 14. juli 2019
til og med den 25. juli 2019

Juleferien:

20. December 2019
til og med den 23. Januar 2020

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00 på 7467 8822
eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet