Menukort

CHRISTIAN MENU

Torsdag 29. november - Lørdag 22. december

Dagens fangst med svampe duxelle, sprød parmaskinke, kartoffel og porreskum

Fyldte vagtler med to slags selleri, bagte jordskokker, sprødt og portvinssauce

Vores juledessert med perlebyg, kirsebærsorbet, hvid chokolade og kanel

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Grillet Dansk hummer i egen consommé med små grøntsager og syltet tomat

Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inclusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours 

Kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferier:

23. december 2018 - 25. januar 2019.
14. juli 2019 - 25. juli 2019

Telefontid i ferien tirsdag til fredag fra kl. 10.00-12.00 på 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld Navnet