Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 4. april - Onsdag 24. april

Fyldt rødtunge med tomatkompot, syltede artiskokker og basilikumskum

Skiver af dansk kalv med ungt kål, hvide asparges og morkelsauce

Rabarberdessert med sorbet, mælkeskum og sprøde tuilles

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet jomfru hummer med svampe og egen bisque

Pocherede vagtelæg med pepinette, puffede ris og trøfler

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 25. april - Onsdag 15. maj

Grillet rødfisk a la Provençale med fennikelpuré og sauce roville

Fyldte vagtler med hvide asparges, svampe og morkel blanquette

Vores rabarberdessert med lunt syltet og egen sorbet

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Stegte kammuslinger med salsa, persillepuré og yuzu

Pocherede vagtelæg med pepinette, puffede ris og trøfler

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Restaurantens ferielukning: 
Sommer ferien:

Fra den 14. juli 2019 til og med
den 25. juli 2019

Juleferien:

20. december 2019 til og med
den 23. januar 2020

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet