Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 11. juni - Onsdag 1. juli



Dagens fangst med sprød brødskorpe, hvide asparges og sauce Mousseline

Spansk Iberico med ærter, nye kartofler og sauce Vadouvan

Vores jordbærdessert med egen sorbet, sable breton og coulis

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet jomfruhummer med variation af små gulerødder og ingefærbisque

Stegt andelever med hindbær, brioche og trøffelsauce

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 2. juli - onsdag 22. juli



Sprød slethvar ballontine, med ærter a la Française og hvid tomatskum

Tournedos af dansk kalv med fyldte morkler, syltede løg og Karl Johan sauce

Dessert af røde bær med hyldeblomst sabayon, guf og hindbær sorbet

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Stegte kammuslinger med bakskuld, små radiser og let røget skum

Stegt andelever med selleripuré, lufttørret andebryst og trøffelsauce

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:


20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet