Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 6. juni - Torsdag 27. juni

Dagens fangst med sprød skorpe, variation af ungt selleri og crudités


Poussin på to måder med ærter a la française, grønne asparges og morkelsauce

Vores jordbærdessert med tuile, timutpeber og is med vanilje fra Polynesien

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet jomfruhummer med gulerodspuré, pistacie- og ingefærbisque

Pocherede vagtelæg med hvide asparges, trøffel og yuzu hollandaise

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Fredag 28. juni - Lørdag 13. juli

Dagens fangst, fyldt med krabbe, på en bund af ærter a la française og muslingeskum

Spansk Iberico på to måder med ung selleri, grønne asparges og pomme grand Mere

Jordbær-rabarber dessert med hvid chokolademousse, brun is og hindbærsorbet

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede kammuslinger med artiskokpuré, agurker og yuzu vinagrette

Pocherede vagtelæg med pepinette, trøffel og kantareller

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Restaurantens ferielukning: 
Sommer ferien:

Fra den 14. juli 2019 til og med
den 25. juli 2019

Juleferien:

20. december 2019 til og med
den 23. januar 2020

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet