Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 23. juli - torsdag 27. august



Dagens fisk med sprødt skind, perlebyg, variation af små gulerødder, bakskuld og ramsløgskum

Fyldt perlehønebryst med rabarber, ærter og pomme grand mere med røget marv

Vores koldskål med solbærparfait, vanilje, bær, sprødt og marengs

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Tun ceviche med avokadocreme, syltede rødløg og pocheret vagtelæg

Stegt andelever med majs, confiterede kirsebær og trøffelsauce

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet