Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag 24. januar - onsdag 12. februar


Laksesoufflé Auberge De L’ill, ungt spinat, tomatconfit og Rieslingskum

Dansk kalv på 2 måder med Pomme Grand Mere, skorzonerrødder og morkelsauce

Vores vaffel med syltede pærer, tonka-is og chokoladesauce med timut-peber

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede kammuslinger med en variation af rødbeder, tang og syltede sennepskorn

Kæber af Iberico med puffede ris, selleripuré og trøfler

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

12. Juli 2020 - 24. Juli 2020
20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet