CHRISTIANS
MENU
Torsdag, den 17. maj – Onsdag, den 21.juni
Dagens fangst med løgsoubise og persilleramsløgcreme
Spansk Iberico med hvide asparges, syltet tomat og soyaingefærsauce
Indbagt jordbærsorbet med sprød marengs, rabarber og coulis
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Stegte kammuslinger med grønne asparges, sprød tang og hummerjus
Fyldte morkler med ærter, trøffel og sauce blanquette
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
CHRISTIANS
MENU
Fredag 30. Marts – Onsdag 17. Maj
Dagens fangst med sprød skorpe, artiskokcreme og bakskuldskum
Fransk pouissin med asparges, ærtepuré og ramsløgsauce
Lun rabarber dessert på vores måde med egen sorbet og tuile
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Skaldyr ravioli med svame og hummer-ingefærbisque
Fyldte morkler med chorizo, syltet tomater og trøffelsauce
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-