CHRISTIANS
MENU
Fredag 27. Januar – Onsdag 1. Marts
Dampet citrustorsk i sherry nage med ørredrogn og vintersalat
Dansk kalv med rødbeder, sprøde kinaskokker og sauce af Karl Johan svampe
Eclaires med syltet pærer i verbena, chokoladesorbet og sprøde tuiles
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Grillet kammuslinger i jordskokkebisque med røget creme fraiche og ristede hasselnødder
Braiserede kæber af ung gris med sprødt kyllingeskind, grillet tomat og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 1. december – Onsdag 21. december
Dagens fangst fyldt med bakskuld , jordskokke og muslingeskum med safran
Grillet vagtelkotelet med kartofler, ung kål og Karl Johan sauce
Vores juledessert med brændte mandler, kirsebær, vaniljeis og varm kanelmælk
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Dansk hummer a L´oriental med bønner og mango i sojaingefærsauce
Glaserede kæber af ung gris med pepinette, stegt tomat og sauce vadouvan
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petitfours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-