CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 4. Juli – Onsdag 7. August
Dagens fangst med sprød skorpe på bund af sellericreme og muslingeskum
Dansk kalv med ærter, løgpuré og kantarelsauce
Vores koldskål med solbær vacherin, røde bær, sprødt og hyldeblomst
Menupris 3 retters kr. 540.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Tun ceviche med pocheret vagtelæg, avokadocreme, yuzu og Bonito flager
Stegt fransk andelever med syltet coté de Boeuf tomat, majs og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 190.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1710.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
375 / 480 / 600 / 720
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Vin pr. Glas
125
CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 30. maj – Onsdag 3. juli
Grillet sandart med bønner og mango i soja-ingefærsauce
Sprødt vagtelbryst med hvide asparges, ungløg og kantarelsauce
Hindbær chibouste med sablé breton, lune jordbær og egen sorbet
Menupris 3 retter kr. 540.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Tun ceviche med avokado creme, syltet cherry tomater, yuzo og små salater
Grønne asparges med pocheret mini æg, tapiocachips og trøffelsauce
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 190.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1710.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
375 / 480 / 600 / 720
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Vin pr. Glas
125