CHRISTIANS
MENU
Fredag den 29. september – Onsdag, den 27. oktober
Dagens fangst med stegte jordskokker, lardo og bakskuldsauce
Spansk iberico med fyldt borettane løg, sort hvidløg og sauce vadouvan
Lun Tarte Tatin med vaniljeis og calvados sabayon
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Jomfruhummer tortellini med græskar, sprød tang og sauce américaine
Fyldte morkler med puffet ris, selleri og trøffelsauce
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
350 / 435 / 520
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Vin pr. Glas
90
CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 17. august – Onsdag 27. september
Dagens fangst med sauté af bønner, ingefær og safranskum
Grillet perlehøne bryst med celleri, skovsvampe og valnøddesauce
Vores koldskål med solbær vacherin, sprød marengs og honning
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Dansk hummer med abrikos chutney, grillet zucchini og lys skum
Stegt andelever og pocheret vagtel æg på bund af pepinette og trøffelsauce
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
350 / 425 / 520
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Vin pr. Glas
90